Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat én előkészítem, hogy közben már csak bele kelljen dobálni a fazékba. Tehát a hagymát kockázzuk fel, a szalonnát szintén. Paprikát karikázzuk, paradicsomot nagyobb darabokra szeleteljük. Egy jó adag finom házi kolbászt is felkarikázunk. A zsíron üvegesre sütjük a szalonnát, majd a hagymát fonnyasszuk meg. Ekkor jöhet a paprika, miután kicsit összeesett következik a paradicsom is. Én lusta vagyok és nem bajlódok a hámozásával, így csak simán kockázva megy a többihez. Némi fűszerezés, só és bors, és így együtt rotyoghatnak takarékon, s hamarosan találkoznak a fincsi házi kolbássszal.
És tessék: valóban paleo:-) én nem hiányoltam a kenyeret, de ha tunkolni akarunk hát próbáljuk ki paleo kenyérrel! Egyszerű és nagyszerű! Imádom!